Dieta – Du-Te Solid Sau Lichid?

miercuri , 5, aprilie 2017 Leave a comment

Mulți se întreabă dacă este Medifast dieta Oprah a folosit pentru a pierde tone de greutate de pe corpul ei. Răspunsul este pur și simplu nu. Ele sunt legate de momentul în care Oprah a pierdut peste 65 de lire sterline impresionant și a intrat în mărime de 10 Calvin Klein jeans. Acesta a fost în 1988, într-un termen de patru luni de repede atunci când ea ia în numai lichid shake-uri.

Acum, există încă strict supravegheat de medic lichid – numai diete. Aceste diete lichide necesita prescriptie medicala de la medici și sunt sugerate doar pentru cazuri foarte grave.

Medifast nu este una strictă lichid planuri.

Lichid DietaCred că acest lucru este pentru că planul recomandă consumul său foarte popular și completarea shake-uri ca ingredient principal al programului, astfel, de a face oamenii cred că este pur compus din lichide. Dar, pe baza experienței, nu este.

Aceasta dieta are planuri stricte pentru femei, bărbați și diabetici și cei mai mulți utilizatori sunt pe cinci, plus un plan. Planul asta înseamnă că cei care tin dieta pot să mănânc de șase ori pe zi și cinci de aceste mese și va include o gamă de peste 70 de selecții alimentare. Puteți alege din alimente, cum ar fi chili, tocană, ouă și fulgi de ovăz ca solid de admisie. Și, desigur, shake-uri și supe va fi, de asemenea, incluse în program. Există, de asemenea, baruri de proteine, dar acestea sunt limitate.

Planul susține, de asemenea, o masă, care trebuie să fie format de slabă și verde, care te poate face singur.

Această masă ar trebui să facă în sus de proteine slabe și legume. După cum a declarat, dieta include real alimente solide. http://sfaturidenutritiedezicuzi.info

Rapoartele spun că un obez individ care a renunțat la alimente solide planuri de dieta a transformat dieta lor în medifast dieta cu lichide. Ei fac acest lucru pentru o lună și apoi du-te înapoi la lor solid plan de dieta.

Mulți cred că a consuma pur și simplu lichide ar putea duce la o mare pierdere în greutate rezultate, dar pe baza experienței, acest lucru poate fi, de asemenea, realizată urmând un solid plan de dieta.

Oprah a deschis mărturisit că regretă lua dieta cu lichide. Poate că alții vor realiza, de asemenea, că pierderea in greutate este, de asemenea, posibil, cu un seif de alimente solide plan de dieta.

Please give us your valuable comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *