Scara Nu Este Prietenul Tău

joi , 30, martie 2017 Leave a comment

ScaraFelicitări! Ai ales să-și lanseze într-o călătorie spre un stil de viață sănătos. După mult de cercetare, ai eliminat alimentele procesate si zaharul din dieta ta, a redus aportul de grăsimi, și a crescut de proteine. Fiecare zi începe cu jucându-te jos din pat pentru a face sigur că veți obține în noul regim de antrenament, inclusiv cardio și puterea de formare.

Cântărește-in ziua role în jurul și sari de pe scara, la fel de nervos și emoționat ca un copil în dimineața de Crăciun. Entuziasmul se transformă rapid în dezgust cum îți dai seama scara nici nu s-a mutat … sau, mai rău încă, ea a plecat de fapt!

Deși poate fi tentant să arunce prosopul și să așezăm în fața TELEVIZORULUI să-și înece amarul într-o jumătate de litru de Ben & Jerry ‘ s, nu fi atât de rapid pentru a renunța. Contrar credintei populare, scara nu este cel mai bun indicator de nivelul tau de fitness. Acesta poate fi folosit în combinație cu mai multe alte instrumente pentru a vă ajuta măsura progresul, dar nu ar trebui să fie invocate ca unic mijloc de măsurare.

Grasime

Un corp gras analiză este un instrument foarte util în încercarea de a deveni mai sănătos, și datorită tehnologiei moderne, este ușor pentru a afla ce procent din greutatea totală a corpului este masei musculare și cât de mult este de grăsime.

Există mai multe metode pentru analiza grasime inclusiv greutatea corpului cântare și de mână grasime analizoare, ambele din care trimite un nedureros impuls electric prin corpul tău. Un antrenor personal sau nutritionist poate analiza, de asemenea, corpul tau procentul de grăsime sau o taxă nominală, de obicei, folosind un dispozitiv cunoscut sub numele de etriere. Fiecare metodă poate varia ușor, de aceea este important să selectați o metodă și să-l utilizați în mod constant pentru a asigura rezultatele sunt cât mai exacte posibil.

Măsurători

MăsurătoriO jumatate de kilogram de muschi ocupă 2/3 zona de o jumătate de kilogram de grăsime. Acestea pot cântări la fel, dar ele nu seamănă deloc! Nevoie de o imagine mentală? Ia în considerare o jumătate de kilogram de Jeleu, stând lângă o jumătate de kilogram de masa, fierte de carne de vită. Care crezi că va dura mai mult spațiu? Evident, Jeleu, și va fi „jiggly”, precum și. Carnea va fi mult mai condensat și solid … mai flexibil.

De ce am face această comparație? Atunci când începi să lucrezi afară, mai ales dacă includă puterea de formare în rutina ta, va fi construirea musculare. În multe cazuri, veți inițial de a construi musculare la fel de rapid sau mai rapid decât tine-și piardă grăsime. Scara nu va recunoaște diferența dintre grăsime și mușchi, astfel încât acesta este în întregime posibil pentru a vedea doar o mică pierdere în greutate, ține de echilibru, sau chiar să câștige în greutate, deși forma corpului tau se schimba!

De urmărire măsurători reale, veți avea o mai bună evaluare a modului în care forma corpului tau este de schimbare și îmbunătățire, chiar dacă scara nu pare să fie de acord. A sugerat măsurători pentru comparație, piept, talie, abdomen, solduri, coapse, gambe și biceps. Fi sigur de a măsura exact același loc de fiecare dată pentru a menține rezultate cât mai exacte posibil. Introduceți măsurătorile dumneavoastră într-o foaie de calcul sau diagramă, actualizarea lunară a urmări progresul dumneavoastră!

Pozele nu Mint

Cea mai bună metodă de măsurare dvs. de pierdere în greutate este de a vedea-o pentru tine. Avea soț, prieten sau membru de familie să ia fotografii de tine, ca de goale ca provocare. Amintiți-vă că nimeni în afară de tine va avea nevoie de pentru a vedea aceste fotografii, asa ca alege o tinuta dezvăluie, cum ar fi un costum de baie, antrenament pantaloni scurti si sutien, sau chiar și chiloții!

Ia fotografii noi în fiecare lună, întotdeauna purta aceeasi tinuta. Vei fi socat la modificările pe care le vezi și tu ar trebui să rămână suficient de motivați pentru a face aceasta printr-o altă lună.

Atunci când nu cântărește în

Fi sigur de a cântări în poartă aceleași haine, și în aceleași circumstanțe. Pentru a face mai ușor, pur și simplu cântărește în primul lucru în dimineața, după golirea vezicii urinare, și fără haine pe ea. Păstrați în minte că scalele pot fi afectate de o serie de factori, inclusiv de umiditate și modul nivel podea. Încerca să se asigure că scara este situat în același loc, pe podea (eu folosesc un anumit țiglă pentru a alinia cu) și că nu există o umiditate excesivă la timp.

Amintiți-vă, NU este vorba de scara!

Cel mai sigur, cea mai practică metodă de a pierde in greutate este de a mânca sănătos, curat alimente precum cereale integrale, fructe si legume proaspete, carne slaba, precum și exercitarea de zi cu zi. Forța de formare ar trebui să fie încorporate în rutina de antrenament de mai multe ori pe săptămână, precum și de cel puțin 30 de minute de cardio pe zi.

Găsi un grup de sprijin care are obiective asemanatoare cu a ta pentru a vă ajuta să rămână motivați. S-ar putea găsi o sală de sport locală, cu organizații, cum ar fi weight Watchers, sau chiar on-line.

Nu deveni descurajat doar pentru că scara nu se mișcă la fel de repede ca tine ar dori. Nu te-ai pus pe faptul că excesul de greutate, peste noapte, și nu se va desprinde atât de repede. Folosi mai multe metode pentru urmărirea progresului și nu se bazează atât de mult pe scara – vei fi mult mai fericit și mai înclinați să stai cu ea!

Please give us your valuable comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *